Wilt u een gratis Schoorsteen inspectie?

Kom direct in contact met een dakdekker

Schoorsteen inspectie

Heeft u een schoorsteen en maakt u er regelmatig gebruik van? Dan is het belangrijk dat u deze regelmatig laat inspecteren. U bent bij Dak & Klusbedrijf De Specialist aan het juiste adres voor een schoorsteen inspectie. Op het moment dat u een rookkanaal in gebruik heeft, dan moet hier ieder jaar naar gekeken worden. Het kan zijn dat u net bent verhuisd en dan heeft u geen idee of dat alles netjes is bijgehouden. Een goede reden om dan snel een schoorsteen inspectie uit te laten voeren. Als er namelijk sprake is van scheurvorming of slechte voegen, dan kan dat zorgen voor grote problemen.

Waarom een schoorsteen inspectie?

Helaas komt er de laatste jaren steeds vaker een schoorsteenbrand voor. De oorzaak kan achterstallig onderhoud zijn, maar ook kan het gaan over een verkeerde aansluiting of stoken met een verkeerde brandstof. U moet daarom uw schoorsteen op tijd laten inspecteren zodat u zeker weet dat uw schoorsteen in orde is. Als u een open haard heeft, dan heeft u ook een schoorsteen. Met name in de winter zal u hier vaak gebruik van maken en dan is het belangrijk dat u deze op tijd schoon laat maken en laat inspecteren. Wij van Dak & Klusbedrijf De Specialist doen dat graag voor u. Het is niet alleen voor uw eigen veiligheid van belang, maar u moet ook aan uw verzekeringsmaatschappij kunnen laten zien dat u de schoorsteen laat onderhouden.

Meer over Dak & Klusbedrijf De Specialist

Kwaliteit, scherpe prijzen, snelle service en garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden, dat is waar dat u bij Dak & Klusbedrijf De Specialist op kunt rekenen. Veiligheid staat voorop en daarom is een schoorsteen inspectie ook zo belangrijk. Met name voor de wintermaanden raden wij u aan om uw schoorsteen tijdig te laten inspecteren. Maar als u hem vaker gebruikt, kan dit ook meerdere malen per jaar. Veiligheid boven alles en onze dakdekkers staan graag voor u klaar. Ze kunnen u ook informeren en vrijblijvend advies geven over het veilig gebruik van uw schoorsteen.

Schoorsteen Offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat het uitvoeren van een schoorsteen inspectie u gaat kosten als u kiest voor Dak & Klusbedrijf De Specialist? Neemt u dan direct contact met ons op en dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u het afgelopen jaar uw schoorsteen niet of nauwelijks gebruikt, maar wilt u dit jaar de kachel graag weer gebruiken? Ook dan is het van belang dat u eerst uw schoorsteen laat inspecteren door een professioneel bedrijf en wij doen dit graag voor u. Ook wanneer dat u andere vragen heeft zullen wij deze snel beantwoorden.