Een dakdekker voor al uw dak lood!

Kom direct in contact met een dakdekker

Dak lood vernieuwen

Het onderhoud van uw dak is erg belangrijk, maar heeft u wel eens gedacht aan lood vernieuwen? Bij Dak & Klusbedrijf De Specialist weten wij daar alles van en wij doen dit dan ook graag voor u. Lood staat bekend als een zwaar materiaal, het helpt namelijk om lekkages te voorkomen op uw dak. Er worden loodslabben gebruikt, deze zijn er om een waterdichte overgang te realiseren. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn tussen een dakkapel en de dakpannen, maar ook tussen een gevel en een plat dak. Lood is zwaar en zal er daarom bij een storm niet snel vanaf waaien. Dankzij loodslabben is een woning ook beter voorzien van isolatie.

Waarom uw dak lood vernieuwen?

Het vervangen van lood is soms nodig. Lood gaat vaak een hele tijd mee, maar soms heeft het ook zijn beste tijd gehad en dan moet lood vernieuwd worden. Het kan namelijk als het niet goed meer werkt, lekkages niet meer voorkomen en daar wilt u niet mee te maken krijgen! Daarom kunt u maar beter het materiaal op tijd laten vervangen. Lood vervangen komt niet zo vaak voor, maar het moet soms wel gebeuren. Onze dakdekkers kunnen snel zien of dat het lood bij u vernieuwd moet worden. Het lood gaat gemiddeld 30-40 jaar mee.

Lood werkzaamheden

Bij Dak & Klusbedrijf De Specialist kunt u rekenen op zekerheid, snelle service, kwaliteit en scherpe prijzen. Maar bij ons krijgt u ook garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Het is daarom van belang dat u tijdig advies vraagt aan erkende dakdekkers. Wij komen graag een kijkje nemen bij u op locatie en dan kunnen wij direct beoordelen of dat het lood bij uw dak vernieuwd moet worden. Dit is ook een van de werkzaamheden die wij op korte termijn voor u uit kunnen voeren.

Daklood offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten wanneer dat u Dak & Klusbedrijf De Specialist uw lood laat vernieuwen? Neemt u dan snel contact met ons op en dan zorgen wij ervoor dat u snel en vrijblijvend een offerte op maat krijgt toegestuurd. Ook wanneer dat u andere vragen heeft doen wij er alles aan om deze snel te beantwoorden. Onze dakdekkers staan direct voor u klaar, want als uw lood toe is aan vervanging, wacht er dan niet te lang mee want anders kan het veel schade aanrichten, dit kunt u maar beter voorkomen.