Last van een pannendak lekkage?

Kom direct in contact met een dakdekker

Pannendak lekkage

Is er sprake van een lekkage bij uw pannendak? Dit is erg vervelend en daarom moet u er snel wat aan laten doen. Dit kan door ons van Dak & Klusbedrijf De Specialist. Op het moment dat een daklekkage niet snel wordt opgespoord, kan dat grote gevolgen hebben (voor uw dak maar ook financieel). Er kan bijvoorbeeld een te hoge luchtvochtigheid ontstaan en dat is niet goed voor uw gezondheid. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met ons, zodat wij aan de slag kunnen om een lekkage op te lossen.

Oorzaken lekkage pannendak

Lekkages bij een pannendak kunnen ontstaan door scheuren maar het kan ook zijn dat dakpannen kapot zijn gegaan. Hierdoor is een dak niet meer waterdicht en kan niet meer optimaal functioneren (de bescherming valt weg). Meestal merkt u het pas op wanneer dat u vochtplekken ziet op het plafond. Vaak is het dan al te laat, en moet er meer worden gedaan dan alleen maar pannen vervangen of verleggen. Gelukkig kunnen wij eventuele gebreken vroegtijdig opsporen en daarom raden wij u aan om ieder jaar een dakinspectie uit te laten voeren door onze ervaren dakdekkers.

Daklekkage laten verhelpen

Met wat voor soort lekkage u ook te maken heeft op uw dak, het moet zo snel als mogelijk worden verholpen. De dakdekkers van Dak & Klusbedrijf De Specialist staan al voor u klaar. Als u zelf vochtplekken heeft gezien op het plafond bijvoorbeeld, dan is dat een teken van een lekkage in uw dak (meestal). Er kan een dakpan stuk zijn maar deze kan ook helemaal weg zijn (bijvoorbeeld door stormschade). Trekt u dan in ieder geval op tijd aan de bel zodat wij de lekkage op kunnen sporen en kunnen verhelpen (zo kan verdere schade beperkt blijven).

Uw pannendak lekkage oplossen door Dak & Klusbedrijf De Specialist

Wilt u graag meer weten over Dak & Klusbedrijf De Specialist? Dan hoeft u maar contact met ons op te nemen en wij staan voor u klaar. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons, maar u kunt ook contact opnemen om uw vragen te stellen. We doen er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Het is belangrijk dat u de lekkage aan uw pannendak snel op laat sporen en dan laat verhelpen. Uw dak heeft een beschermende functie en deze kan pas optimaal uit worden gevoerd als u uw dak goed laat onderhouden. Wij doen dit graag voor u en horen het graag als wij u van dienst mogen/kunnen zijn.