Heeft u last van daklekkage?

Bij Dak & Klusbedrijf de Specialist hebben wij veel ervaring met het verhelpen van daklekkages. We snappen het ongemak dat een lekkend dak kan veroorzaken en hebben om deze reden dan ook een spoednummer opgezet. 

Heeft u dus meteen hulp nodig? Twijfel dan niet en bel naar ons spoednummer zodat wij u meteen kunnen helpen.

 

Nu hulp van ons dakdekkersbedrijf

Hoe beter u uw dak laat onderhouden, hoe kleiner de kans op lekkage is. Wij raden u dan ook ten zeerste aan om een erkende dakdekker in te schakelen om ieder jaar uw dak te laten inspecteren. Heeft u toch last van een lekkend dak en wilt u dit verhelpen? Vraag dan snel een gratis dakinspectie of offerte aan!

Wees er snel bij met een lekkend dak

Heeft u het vermoeden dat er zich bij u een daklekkage bevindt? Wacht dan niet langer maar zorg dat u direct actie onderneemt. Hiervoor kunt u namelijk het beste contact opnemen met ons van Dak & Klusbedrijf De Specialist. Onze dakdekkers nemen namelijk direct contact met u op om te zorgen dat zij de lekkage snel op kunnen sporen. Soms is er sprake van spoed, ook dan kunt u op ons rekenen. Een lekkage moet hoe dan ook snel worden verholpen, zo kan voorkomen worden dat er verdere schade aan wordt gericht en de lekkage groter wordt.

Oorzaken van een daklekkage

Een daklekkage kan veroorzaakt worden door bijvoorbeeld een verstopte dakgoot. Maar het kan ook zijn dat er sprake is van een lekkage bij uw schoorsteen, of dat het dak bij de buren lekt. Ook kan het zijn dat een lekkage zich bevindt bij het dak van de uitbouw, of dat de regenpijp en de dak doorvoer niet goed op elkaar aansluiten. Dak lood kan ook gescheurd zijn. Er kan dus van alles gaande zijn, en daarom moet een daklekkage ook op worden gespoord door een professional. Onze dakdekkers weten precies waar dat zij op moeten letten en kunnen in hele korte tijd de oorzaak opsporen. Gelukkig kunnen zij ook snel de kosten inzichtelijk maken voor u en met uw goedkeuring de lekkage snel verhelpen.

Verhelp uw daklekkage

Bij Dak & Klusbedrijf De Specialist denken we graag met u mee, we werken oplossingsgericht en klantgericht. We doen er alles aan om te zorgen dat uw daklekkage snel wordt verholpen. Het enige wat wij dan aan u vragen is dat u direct contact met ons opneemt wanneer dat u het vermoeden heeft van een (eventuele) lekkage. Vaak kunt u het zelf opmerken door bijvoorbeeld natte plekken op uw plafond of als het water lekt (bij de regenpijp bijvoorbeeld). U geeft het aan ons door en wij komen naar u toe op locatie om alles te bekijken en in orde te maken.

Kom van uw daklekkage af

Door vrijblijvend een offerte aan te vragen bij ons, weet u direct waar dat u aan toe bent. De lekkage aan uw dak zal toch verholpen moeten worden, maar het is fijn dat u financieel ook weet waar dat u dan rekening mee moet houden. We denken graag met u mee, en vinden het belangrijk dat er snel gehandeld kan worden. Zekerheid, garantie en snelle service, daar kunt u bij ons van op aan! Ook als u andere vragen heeft kunnen wij deze voor u direct beantwoorden. Wij van Dak & Klusbedrijf De Specialist hopen dat wij u snel van dienst mogen zijn.