Opzoek naar een professionele dakdekker?

Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 11.800+ tevreden klanten

GRATIS Dakinspectie

Dakdekker Nijmegen

Bent u op zoek naar een goede dakdekker in Nijmegen? Zoekt u dan niet verder, want u heeft Dak & Klusbedrijf De Specialist nu gevonden. Een dakdekker kan u op veel manieren van dienst zijn, misschien moet er wat aan uw dak gerepareerd worden of heeft u mogelijk een lekkage bij uw plat dak of pannendak. Daar wilt u echt niet langer mee wachten, het is daarom goed dat u ons in gaat schakelen zodat wij de oorzaak op kunnen sporen en het probleem kunnen verhelpen. Ook als u lood wilt laten vernieuwen of een schoorsteen inspectie uit wilt laten voeren, bent ubij ons aan het juiste adres. Bovendien voeren wij ook een dakinspectie uit waardoor eventuele gebreken op tijd worden opgespoord.

De kosten voor dakbedekking liggen rond een bepaald bedrag per vierkante meter, deze kosten kunnen variëren afhankelijk van het soort dakbedekking dat je kiest. Voor een plat dak zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor bitumineuze of kunststof dakbedekkingen, zoals EPDM. Een kunststof dak is vaak een goede optie voor de meeste woningen, terwijl een bitumineuze dakbedekking meer geschikt kan zijn voor commerciële gebouwen.

VCA Gecertificeerde Dakdekkers

Dakdekkersbedrijf bekend van TV

Erkende dakdekkers

Bij Dak & Klusbedrijf De Specialist werken alleen maar goed opgeleide, ervaren en erkende dakdekkers. Wij gaan graag voor u aan de slag. Op het moment dat u een vast aanspreekpunt heeft voor uw dak, weet u waar u aan toe bent. U hoeft maar contact met ons op te nemen en wij staan voor u klaar. Heeft u door hevige regenval lekkage of stormschade? Dit is erg vervelend en moet snel worden opgelost. Gelukkig zijn onze dakdekkers 24 uur per dag bereikbaar en helpen zij u graag verder.

Dus of je nu dakdekkers nodig hebt voor reparaties, een compleet nieuw dak of gewoon advies over de verschillende typen dakbedekking wilt, onze dakdekkers in Nijmegen staan klaar om te helpen.

Compleet gratis dakinspectie

Dak & Klusbedrijf De Specialist staat voor kwaliteit, goede service, altijd bereikbaar en garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Kiest u daarom ook voor onze ervaren dakdekkers. Het werken op hoogte is niet voor iedereen weggelegd maar wij weten wat we doen en doen het met passie. We hebben liefde voor het vak en dat ervaart u ook direct als u contact met ons heeft opgenomen.

Onze betrouwbare dakdekkers kunnen niet alleen een nieuw dak installeren of een bestaand dak vervangen, ze kunnen ook helpen met lekkages aan het dak. Als er een lek is, zullen we vaak een nieuwe laag dakbedekking aanbrengen om het probleem te verhelpen. Onze dakdekkers uit Nijmegen zouden u kunnen adviseren over de beste keuze voor uw specifieke situatie.

24/7 bereikbaar, ook voor spoed!

24 jaar werkervaring met elk type dak

Offerte aanvragen

Heb je een dakdekker nodig voor je hellende daken of is er een nieuwe dakbedekking vereist voor je platte dak? Het vervangen van een dak is een grotere klus dan het repareren ervan. Onze ervaren vakmannen van ons dakdekkersbedrijf in Nijmegen kunnen u helpen met beide soorten werkzaamheden. Wilt u graag weten wat de kosten zijn als u een van onze dakdekkers in Nijmegen wilt inschakelen? Vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan bij ons. We zorgen er dan graag voor dat u snel weet waar u bij ons aan toe bent. Ook wanneer u vragen heeft over onze werkzaamheden kunt u contact met ons opnemen en beantwoorden wij uw vragen snel. Wanneer u een dakdekker in Nijmegen nodig heeft zorgen wij dat we bereikbaar zijn!