Plat dak laten vernieuwen door een professionele dakdekker?

Kom direct in contact met een dakdekker

Uw platte dak laten vernieuwen

Het is belangrijk dat een plat dak goed onderhouden wordt. Hierdoor kunt u namelijk de levensduur van uw plat dak verlengen. Als u merkt dat er erg veel water op uw plat dak staat, dan is het tijd om een dakdekker een kijkje te laten nemen. Het kan zijn dat er dan namelijk wat mis is met uw plat dak. Maar ook wanneer dat u het vermoeden heeft van een lekkage moet u snel aan de bel trekken. Een plat dak moet namelijk goed onderhouden worden, zodat de levensduur wordt verlengd. Er blijven vaak veel bladeren en ander vuil op een plat dak liggen en dat kan weer schade aanrichten. Het schoonmaken van uw dak is dan ook erg belangrijk en ook dat doen wij graag voor u.

Wanneer moet u een plat dak laten vernieuwen?

Een plak dak is ook eens toe aan vervanging. Het kan zijn dat uw dakconstructie is aangetast door vocht, maar het kan ook aangevreten zijn door houtworm. Ook kan het zijn dat een dakconstructie is doorgezakt door een te zware belasting of door een fout in de constructie. Als hier sprake van is dan zal de constructie ook vernieuwd moeten worden. Maar meestal kan een plat dak eenvoudiger worden vernieuwd. Er is dan alleen maar sprake van het vervangen van de dakbedekking en/of het plaatsen van isolatie. Maar ook als er continu water op blijft staan kan dat een reden zijn om uw plat dak eens te laten inspecteren.

De voordelen van een nieuw plat dak

Als u een plat dak laat vernieuwen door ons van Dak & Klusbedrijf De Specialist, dan weet u zeker dat u er de komende jaren weer tegenaan kunt. Als wij voor u uw plat dak mogen vernieuwen, dan kunnen wij ook ieder jaar uw dak onderhouden. Het is goed om ieder jaar een dakinspectie in te laten plannen, dan kunnen wij eventuele bladeren van uw dak verwijderen en eventuele gebreken vroegtijdig opsporen. Zo voorkomt u erger schade aan uw dak en dit komt uw dak alleen maar ten goede.

Uw plat dak vernieuwen door Dak & Klusbedrijf De Specialist

Kiest u voor ons? Dan kiest u voor kwaliteit, scherpe prijzen, zekerheid en goede service. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en daar doen wij dan ook alles voor. Voordat wij uw plat dak gaan vernieuwen, zorgen wij er eerst voor dat u weet waar dat u aan toe bent. U kunt daarom vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen en dan kunnen ook eventuele vragen worden beantwoord.