Last van lekkage van uw platte dak?

Kom direct in contact met een dakdekker

Plat dak lekkage

Heeft u een lekkage aan uw plat dak? Kiest u dan voor Dak & Klusbedrijf De Specialist om de oorzaak op te laten sporen en de lekkage te laten verhelpen. De dakbedekking op een plat dak gaat ongeveer 25-40 jaar mee. Het ligt er een beetje aan hoe goed dat u het dak blijft onderhouden. Na deze jaren heeft het dak vaak zijn beste tijd gehad en kunt u te maken krijgen met lekkages. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer dat oude dakbedekking poreus wordt of omdat het minder elastisch wordt. De kans op scheuren worden hierdoor alleen maar groter. Maar wat ook een punt van aandacht is, is dat er bij platte daken geen dakgoot is. Regenwater wordt vaak afgevoerd dankzij een lichte dakhelling. Regenwater kent een groot gewicht, wat schade kan veroorzaken aan uw dak. Daarom moet het water ook afgevoerd kunnen worden, anders blijft er teveel vuil op het dak aanwezig.

Oorzaken van een plat dak lekkage

Een lekkage aan uw plat dak kan worden veroorzaakt door een verouderde dakbedekking. Maar het kan ook te maken hebben met een verkeerde afvoer van regenwater of door de weersomstandigheden die in Nederland nogal kunnen variëren. Verdere schade moet voorkomen worden en daarom moet u een daklekkage zo snel als mogelijk laten verhelpen. Gelukkig staan onze dakdekkers 24 uur per dag voor u klaar om het voor u op te lossen. Wacht u daarom niet langer, maar laat de oorzaak opsporen en benader ons.
Dakdekker Oss

Uw plat dak lekkage laten verhelpen

Een lekkage aan uw plat dan moet zo snel als mogelijk worden verholpen en dat doen onze dakdekkers van Dak & Klusbedrijf De Specialist graag voor u. Onze dakdekkers zijn dag in dag uit druk in de weer op de daken van onze klanten en kunnen daardoor eventuele lekkages snel opsporen. Het voordeel is ook dat zij kleine reparaties direct uit kunnen voeren bij u op locatie. Hierdoor kan er niet nog meer schade aan worden gericht. Laat het werk daarom over aan de specialist en schakel ons in wanneer dat u een lekkage heeft bij uw plat dak.

Een offerte voor uw plat dak lekkage

Het beste wat u kunt doen als u een lekkage aan uw plat dak is contact opnemen met ons van Dak & Klusbedrijf De Specialist. Een dakdekker komt dan naar u toe om een kijkje te nemen wat er gaande is, vervolgens wordt de oorzaak opgespoord en wordt aan u verteld wat wij er aan kunnen doen. Indien het graag over een kleine reparatie kan deze vaak direct uit worden gevoerd. Als u nog vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en dan zullen wij uw vragen snel beantwoorden. Maar ook als u vrijblijvend een offerte aan wilt vragen staan wij voor u klaar.